» » Гарабет Тавитјан Со Браќата Тавитјан И Најголемите Балкански Пејачи - Македонското Срце Чука Во 7/8

Гарабет Тавитјан Со Браќата Тавитјан И Најголемите Балкански Пејачи - Македонското Срце Чука Во 7/8 free download

Гарабет Тавитјан Со Браќата Тавитјан И Најголемите Балкански Пејачи - Македонското Срце Чука Во 7/8 Performer: Гарабет Тавитјан
Title: Македонското Срце Чука Во 7/8
Style: Folk
Date of release: 2009
Country: Macedonia
Size MP3: 1478 mb
Size FLAC: 1309 mb
Size WMA: 1924 mb
Rating: 4.5✭
Format: AUD MP4 MPC MMF RA MP2 WAV


Tracklist

1 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Јосипа Лисац* Калино Моме
2 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Масимо Савиќ* Елено Ќерко
3 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Жељко Бебек* Јовано Јованке
4 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Хари Варешановиќ* Да Сум Бистра Вода
5 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Есма Реџепова* Зошто Си Ме Мајко Родила
6 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Каролина* Дафино Вино Црвено
7 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Мики Јовановски* Не Си Го Продавај Кољо Чифликот
8 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Тереза Кесовија* Калеш Бре Анѓо
9 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Аки Рахимовски* / Горан Бреговиќ* Сношти Сакав Да Ти Дојдам

Companies, etc.

  • Manufactured By – Sony DADC – A0101469633-0101

Notes

Спонзорирано од Скопско, Комерцијална Банка, БиМилк

Barcode and Other Identifiers

  • Matrix / Runout: Sony DADC A0101469633-0101 11 A00 [Barcode]
  • Mastering SID Code: IFPI L551
  • Mould SID Code: IFPI 94W5

Other versions

Category Artist Title (Format) Label Category Country Year
none Гаро* И Браќата Тавитјан* Гаро* И Браќата Тавитјан* - Македонското Срце Чука Во 7/8 ‎(CD, Album, Car) Paramecium Production none Macedonia 2012
CD 000 774, CD000774 Garo* & Tavitjan Brothers Garo* & Tavitjan Brothers - Makedonsko Srce Kuca U 7/8 ‎(CD, Album) City Records , Paramecium Production, City Records CD 000 774, CD000774 Serbia 2010
none Гаро* И Браќата Тавитјан* Гаро* И Браќата Тавитјан* - Македонското Срце Чука Во 7/8 ‎(CD, Album, Car) Paramecium Production none Macedonia 2012
ПП 09/11 Гаро* И Браќата Тавитјан* Гаро* И Браќата Тавитјан* - Македонското Срце Чука Во 7/8 ‎(2xCD, Album, Dig) Paramecium Production ПП 09/11 Macedonia 2011
CD 5895794 Garo* & Tavitjan Brothers Garo* & Tavitjan Brothers - Makedonsko Srce Kuca 7/8 ‎(CD, Album, Car) Croatia Records CD 5895794 Croatia 2010